اشهار المنتديات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اشهار مواقع,اشهار منتديات,منتديات اشهار المنتيات,تقنيات الاشهار,اشهار مجانى,منتدى الاشهار العربى,منتدى الاشهار المجانى,اشهر موقعك,اشهر منتداك.اشهر مدونتك,اشهر صفحتك,اشهار مواقع,اشهار منتديات,اشهار صفحات,اشهار مدونات,اشهارجروبات,add url,add site,add grou
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

  هقولكوا على سطله لذيذه اوى وبعملها لخطيبى كل مايجى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
AL Master
الــمــديــر الــعــامــ
الــمــديــر الــعــامــ
AL Master


المساهمات : 646
تاريخ التسجيل : 10/11/2010

 هقولكوا على سطله لذيذه اوى وبعملها لخطيبى كل مايجى  Empty
مُساهمةموضوع: هقولكوا على سطله لذيذه اوى وبعملها لخطيبى كل مايجى     هقولكوا على سطله لذيذه اوى وبعملها لخطيبى كل مايجى  Icon_minitimeالجمعة نوفمبر 12, 2010 1:45 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

السلطه دى بعملها لخطيبى كل مايجى يتغدى عندنا وطعمها لذيذ اوى وعلى فكره احنا بنعملها فى العشا وبتشبع لوحدها من غير حاجه

المكونات الاول طماطم وخيار وفلفل وكابوتشى او خص
وملح وفلفل اسود ونقطه زيت
عيش شامى
علبه مايونيز صغيره و2 زبادى جهينه

يلا بقى هقولكوا الخطوات

انتى تعملى طبق السلطه عادى خالص خص او كابوتشى و طماطم وخيار وفلفل وجزر لو ععوزتى بس متحطيش بصل خالص
وبعدين تحطى الملح والفلفل الاسود ونقطه زيت صغيره وتقلبيهم
كل دا من غير ليمون او اى اضافات تانيه وبعدين تسبى الطبق على جنب

وبعدين بتجيبى عيش شامى وتقطعيه مربعات صغيره بالسكينه وتحمريه فى الزيت ياخد بس اللون الدهبى وتشليه على طول علشان بيتحرق بسرعه وبعد ماتخلصى تحمير تحطيه على وش طبق السلطه

وبعدين المرحله الاخيره بقى تجيبى علبتين زبادى جهينه وتفضيهم فى طبق وبعدين تحطى عليهم علبه المايونيز لحد ماطعم المايونيز يغطى على طعم الزبادى وتقلبى بقى كتير
وفى الاخر بعد ماحطيتى العيش المحمر على وش طبق السلطه توزعى المايونيز على وش العيش من فوق

وكدا الطبق متكون من سلطه وعيش محمر ومايونيز من فوق وهتبقى حلوه اوى ومفيده لو اولادك مش بيحبوا سلطه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://esh7ar.own0.com
 
هقولكوا على سطله لذيذه اوى وبعملها لخطيبى كل مايجى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اشهار المنتديات :: منتديات المنوعات العربية والاجنبية :: منتديات المطبخ والاكلات العالمية-
انتقل الى: