اشهار المنتديات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اشهار مواقع,اشهار منتديات,منتديات اشهار المنتيات,تقنيات الاشهار,اشهار مجانى,منتدى الاشهار العربى,منتدى الاشهار المجانى,اشهر موقعك,اشهر منتداك.اشهر مدونتك,اشهر صفحتك,اشهار مواقع,اشهار منتديات,اشهار صفحات,اشهار مدونات,اشهارجروبات,add url,add site,add grou
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

  اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
AL Master
الــمــديــر الــعــامــ
الــمــديــر الــعــامــ
AL Master


المساهمات : 646
تاريخ التسجيل : 10/11/2010

 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  Empty
مُساهمةموضوع: اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )     اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  Icon_minitimeالجمعة نوفمبر 12, 2010 1:51 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اهلا بالفتوكات القمرات
اسفه على التأخير
كنت فاهمة اني ممكن اشترك بالموضوع القديم
في المسابقة
لكن كاتي فهمتني اني لازم اعمل موضوع جديد
والتوفيق من عند الله
وكل المتسابقات ماشاء الله لاقوة الا بالله ابدعوا
وبالتوفيق ان شاء الله
بسي استغربت لما لقيت حد منزل التقيي في الموضوع القديم
كل شيئ نصيب يا قمرات
والثواب عند الله لما نفيد اخت لينا في الله
وتعرف الطريقة
اسفه على المقدمة الطوووووويلة وندخل على الوصفة

المقادير
انا هكتب المقادير اللي انا استخدمتها
لكن ممكن الكميه تختلف حسب حجم الصاج
انا استخدمت
11لوح لازانيا (دا اسها من انك تعملي العجينة في البيت واوفر كمان وموجود في اي سوبر ماركت كبير )
3كوبيات بشاميل
كوباية صلصه
نص كيلو لحمه مفرومه متعصجه
4الواح جبنه رومي مش قديمه
او ممكن اي نوع جبنه تاني موتزاريلا او اي جبنه للطبخ
بيضه
الطريقة
اكيد كلنا بنعرف نعصج اللحمه المفرومه (ممكن تضيفي عليها اي خضار مفضل كوسه او سبانخ مثلا )
والبشاميل معلتقتين زبده و3 معلقه كبيرة دقيق ولتر حليب دافي
بعد ما نحمر الدقيق في الزبده بنضيف اللبن الدافي ونقلب كويس
بالمضرب اليدوي ونسيبه يبدا يغلي وبعدين نضيف الملح
اول خطوه بعد كده نجيب الصاج مربع او مستطيل
ندهنه من القاع بمعلقتين صلصة طماطم
وبعدين نرص اللازانيا المسلوقه جمب بعضها (تسلق لمدة 3دقايق
في كميه كبيرة من الماء والزيت ولملح وتسلق على مرتين )
وبعد كده نحط دور لحمه مفرومة
وبعدين نرش عليها شوية صلصة الطماطم وبعدين بشاميل
وبعدين نحط كمان طبقة من الازانيا المسلوقة ونكرر نفس الطبقات تاني وقبل اخر طبقة لازانيا نرص شرايح الجبنه وبعدين نرص الازانيا ونغطي الوش بالكامل بالبشاميل
وندخلها فرن سخن لمدة 20 دقيقه
ونشغل الشوايه في الاخر لمده 5 دقايق لحد ما الوش يتحمر
ممكن تحطي جبنة متزاريلا على الوش او تدهنيه بالبيض
وبعدين نطلعها ونسيبها تبرد لمده نص ساعه وبعدين نقطعها
وناكلها بالف هنااااااااااااا
اسيبكو مع الصور وهنزلها بالترتيب حسب الخطوات



 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889923747750


 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889924969693


 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889925637845




 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889924423253


 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889926543707


 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889927953824


وبألف هنا للي هتعملها
 اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )  12889928529335
يا رب يا قمرات تعجبكوا وتقيمولي وتردوا عليه
احبكم في الله

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:





»



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://esh7ar.own0.com
 
اللازانيا السخنة من مطبخي بالصور واسفه على التأخير (خاص بالمسابقة )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  ذوقي أحلى ساندويتش كفته غير تقليدي من مطبخي (بالصور)
» @توكيل صيانة وايت ويل@مراكز الخدمة والصيانة01111747277+العين السخنة
»  ●•♥.. ●•♥ سلطاتي المفضله من مطبخي بالصـور ♥•● .. ●•♥
»  المصفوفه بس مش الفيلم الأجنبي لأ دي وصفة أكل من مطبخي وبالصور*
» بالصور جوجل بدأ بتقسيم المواقع

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اشهار المنتديات :: منتديات المنوعات العربية والاجنبية :: منتديات المطبخ والاكلات العالمية-
انتقل الى: